"Різанина та геноцид - казки для ідіотів": Терорист Ходаковський зробив несподівану заяву про Україну (відео)

Він вважає, що в разі повернення окупованого Донбасу до складу України, будуть ліквідовані тільки деякі ватажки сепаратистів.

Фото: nikvesti.com.Колишній ватажок батальйону бойовиків "ДНР" "Схід" Олександр Ходаковський назвав "казками" заяви сепаратистів про те, що Україна при поверненні контролю над ОРДЛО влаштує "геноцид" тих, хто підтримував "республіки". Відповідний уривок інтерв'ю Ходаковського публікує на своїй сторінці в Twitter блогер під ніком Necro Mancer, передають Патріоти України.

"Звичайно, лідерів, так би мовити, думки, лідерів опору вони локалізують. Вони навіть постараються всіх не вбивати, щоб було побільше показових процесів. Не буде тут ніякої різанини. Навпаки, намагатимуться якомога більше взяти живцем і потім цих людей судити, і може бути потім з барського плеча милувати, показуючи своє благородство", - зазначив Олександр Ходаковський.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Работайте, братья": Окупант розстріляв командирів з управління артилерійського дивізіону (фото)

субота, 4 травень 2024, 17:01

Російський окупанти розстріляв своїх товаришів по службі з управління артилерійського дивізіону, передають Патріоти України. Як повідомляє Телеграм-канал "Оперативний ЗСУ", росіяни оголосили план "Перехоплення", щоб затримати стрільця. За інформацією к...

"Але спочатку треба зосередитись на Україні": У Росії заговорили про "повернення" Аляски

субота, 4 травень 2024, 16:29

Російські депутати всерйоз обговорюють можливість окупації Аляски. Про це пише наближений до Кремля Telegram-канал, передають Патріоти України. Автори стверджують, що градус напруги між Росією та США продовжує наростати. У Державній думі країні-агресор...