Росія мусить програти битву за Україну - Валенса назвав основну причину майбутнього краху РФ

Екс-президент Польші зауважив, що Росія використовує модель розвитку з іншої епохи, яка зараз не є дієвою, і через це не має шансів на успіх.
Фото: DW.Росія має старі інтереси, які сьогодні не будуть приносити позитивні ефекти. І Москва не має того ступеня ментального розвитку, який панує у світі, вона з цим запізнилася. Таку думку висловив екс-президент Польщі Лех Валенса в інтерв’ю "112 каналу", передають Патріоти України.

"Світ, Європа, сьогодні будуються у такий спосіб, щоб нівелювати бар’єри і вирівнювати шанси і ступінь розвитку. Росія, натомість, іде назад. І мусить програти цю битву (за Україну, — ред.) і вона її програє. Вона б програла швидше, якби Україна увійшла до ЄС і НАТО. Якби ви вирівняли всі шанси і знесли всі бар’єри і кордони", – наголосив політик.

На його думку, проблема полягає у ліквідації бар’єрів в розумінні між народами. А Росія використовує модель розвитку з іншої епохи, яка зараз не є дієвою, і через це програє.

"Стиль Росії, яка сьогодні нападає на Крим і на Східну Україну, не пасує до сьогоднішніх часів. Вона має програти цю битву і вона її програє. Все залежить від того, чи будемо мудро йти в цьому напрямку", – додав Лех Валенса.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...