Росія не функціонує як частину цивілізованого світу - російський блогер розповів, чому РФ можуть позбавити права проведення ЧС-2018

Рабинович нагадав, що Віталій Мутко був визнаний Міжнародним олімпійським комітетом фактично головною людиною, яка відповідала за програму допінгу в РФ.

Фото: Антикор.Росію можуть позбавити права на проведення чемпіонату світу-2018 з футболу, оскільки російські топ-чиновники, які фігурували у допінговому скандалі, продовжують обіймати свої посади. Про це написав російський блогер і фінансист Слава Рабинович у своєму блозі на "Апострофі", передають Патріоти України.

"Я особисто як уболівальник був би засмучений, що чемпіонат світу не буде проведений в Росії, якщо дійсно так станеться. Але при цьому я був би згоден з рішенням ФІФА про перенесення чемпіонату в Англії або США", -зазначив Рабінович.

Зокрема, він нагадав, що президент Російського футбольного союзу (РФС) Віталій Мутко був визнаний Міжнародним олімпійським комітетом фактично головною людиною, яка відповідала за програму допінгу в РФ.

"Загрожує російської збірної дискваліфікація? Складно сказати. Можуть перевіряти на допінг і може розгорітися новий скандал. Також може прийматися до уваги те, що Мутко, незважаючи ні на що, є президентом РФС. Ми також знаємо, що Мутко заборонено Міжнародним олімпійським комітетом відвідувати які-небудь Олімпіади протягом всього його життя. Також призупинено членство президента НОК Росії Олександра Жукова в МОК. І всі ці чиновники продовжують перебувати на своїх посадах в Росії", - підкреслив блогер.

За його словами, допінговий скандал продемонстрував, що Росія не функціонує як частину цивілізованого світу.

"Цей факт кругової поруки, що в Росії називається "своїх не здаємо" (а "свої" - це тільки члени путінської ОЗУ) – я точно знаю, що це є абсолютно жахливим фактором у розгляді того, що застосовується по відношенню до Росії. Тому що весь цивілізований світ не функціонує за такими правилами", - пише Рабінович.

"Коли чиновник є державним злочинцем, його злочину доведені, і коли йому нічого за них немає, і він ще отримує підвищення в посаді – це для цивілізованого світу абсолютно нестравний ситуація", - додав фінансист.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...