Росія та Китай розробляють зброю проти американських супутників - генерал ЗС США

На його думку, Росії та Китаю така зброя необхідна, щоб кинути виклик США та їхнім союзникам, а також змінити баланс сил в світі.

Фото: Pinterest.Росія і Китай працюють над створенням зброї проти американських супутників, заявив глава Стратегічного командування Збройних сил США генерал Джон Хайт, повідомляють Патріоти України з посиланням на CNN.

"Вони розробляють і випробовують зброю, керовану з землі, що глушить лазерну зброю, і вони не приховують цього", - сказав Хайт.

На його думку, Росії та Китаю така зброя необхідна, щоб кинути виклик США та їхнім союзникам, а також змінити баланс сил в світі.

Хайт зазначив, що Москва та Пекін бачили, як США успішно використовували супутники під час різних військових операцій, в тому числі конфлікту в Перській затоці в 1991 році, і хочуть позбавити Вашингтон такої можливості в майбутньому.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Коли вам вчергове напишуть, що є план завершення війни літом 2024-го, восени 2024-го чи 2025 року, - вам напишуть свідому неправду, - експерт

неділя, 28 квітень 2024, 0:00

"Знову нагрібає хвиля про перемовини, примушення до миру й оце усе. Тут і Макрон із його розміщенням військ, і американська допомога, і нескінченність російських ресурсів, і Трамп — усе до купи. Тому варто все ж знову нагадати кілька очевидних речей", ...

Україна втратила вікно можливостей, щоб убезпечити себе від агресії РФ, - Портников

субота, 27 квітень 2024, 23:15

Журналіст Віталій Портников вважає, що Україна могла убезпечитися від агресії Росії в період 1991-2001 рр., проводячи політику євроатлантичної інтеграції, передають Патріоти України. "Історичний досвід Росії доводить, що російська влада може переформат...