Росіяни знову принизили Асада: Військові РФ не дозволили президенту Сирії пройти поруч з Путіним (фото, відео)

Асад слухняно погодився лишитися ззаду, поки російський президент слухав доповідь військовослужбовця.

Фото: ВВС.Під час візиту президента Росії Володимира Путіна на військову базу в Сирії російські військовослужбовці притримали президента Сирії Башара Асада, аби той почекав, поки Путіну доповідатимуть офіцери. Відео з зустріччю презижента РФ у Сирії опублікував RT, передають Патріоти України.

На відео видно, що після того, як Путін вийшов з літака, його зустріли російські військові та президент Сирії Башар Асад. Глави країн привітали одне одного, перекинулися двома словами. Путін сказав, що вони з Асадом поговорять потім.

Коли лідери країн попрямували далі від літака, офіцери притримали Асада за руку і щось сказали. Той слухняно погодився і лишився ззаду, поки російський президент слухав доповідь військовослужбовця.

Публічна сторінка Stork опублікувала у Twitter фотографії з Асадом та російськими військовослужбовцями, підписавши "Росіяни принижують Асада знову".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Військовий експерт Мусієнко закликав не розносити "зраду" щодо відходу ЗСУ від Очеретиного

неділя, 28 квітень 2024, 20:43

Збройні Сили України доволі вдало та успішно тримають оборону на Сході, попри те, що ворог переважає за чисельністю, кількості артилерії та авіації. російські війська ведуть наступ на Донецькому напрямку із 10 жовтня 2023 року, відколи розпочали масова...

Українські військові вибили окупантів і повернули позиції південніше Іванівського - офіцер ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 20:15

Українським військовим вдалося повернути позиції південніше населеного пункту Іванівське на Донеччині. Проте окупаційна армія РФ не припиняє штурми у спробах захопити Часів Яр. Про це в ефірі "Апостроф TV" розповів заступник командира батальйону 92-ї О...