Російський Каддафі: "Нехай машиністом цього замінованого палаючого потягу, який мчить у прірву, буде Путін", - Невзоров

На думку публіциста, якщо пом'якшити ситуацію, то живими можуть залишитися ілюзії "про державність, про російську ідею, про месіанство, про духовність, про принади ізоляції і ворогів довкола".

Фото: Russian Stage.Противники президента РФ Володимира Путіна "в передбачуваній непритомності" від його висунення, однак нинішній президент має довести до логічного завершення процеси, згубні для майбутнього Росії, вважає російський телеведучий, публіцист Олександр Невзоров. Про це він розповів в ефірі радіостанції "Эхо Москвы", передають Патріоти України.

"Нехай машиністом цього замінованого палаючого потягу, який мчить у прірву, буде Володимир Володимирович. І цю чашу, взагалі, треба пити до дна. І, якщо пощастить, і країна унаслідок усього цього збережеться, то потім треба буде довго-довго отруєний попами Кремль провітрювати від духовності і, взагалі, багато чого виправляти", – зазначив він.

На думку публіциста, якщо пом'якшити ситуацію, то живими можуть залишитися ілюзії "про державність, про російську ідею, про месіанство, про духовність, про принади ізоляції і ворогів довкола".

"За пом'якшення всі ці маленькі охвістя, які заховаються десь і замруть, – охвістя цієї маячні, вцілілі в різних щілинах, вони знову проростуть. А вони смертельні, вони згубні для країни, саме вони. Ось для того, щоб їх забути і відкинути, звичайно, треба це все прожити на 100%. Й іншого шляху немає. І я вважаю, дійсно, інших кандидатів, які могли б це зробити, – це може зробити тільки Путін – інших кандидатів немає. Тільки Путін може забезпечити повноцінну патологічність усіх внутрішньополітичних процесів", – наголосив Невзоров.

Він додав, що роль Путіна "дуже драматична".

"Вона, я підозрюю, самовбивча, тому що, воскрешаючи Росію в історичному сенсі цього слова, що він декларує – він дає життя... вимогам монстрів, які вже ніде в світі більше не водяться", – підсумував телеведучий.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...