"Розкольники": У Росії образилися на дружній жест Хорватії українцям

Російські пропагандисти не задоволені заявою Міноборони Хорватії про підтримку євроатлантичної інтеграції України та готовності допомогти з реформуванням ЗСУ.

Фото: Подробности.Хорватія підтримує євроатлантичну інтеграцію України та готова допомогти з реформуванням Збройних сил України. Про це заявив глава Міноборони Хорватії Дамір Крстічевіч, передають Патріоти України з посиланням на Tportal.hr.

"Хорватія підтримує євроатлантичний шлях України і територіальну цілісність і готова продовжувати підтримувати Україну в зміцненні і реформуванні сфери оборони і безпеки, передаючи свій досвід", - зазначив Крстічевіч.

Російські пропагандисти подали цю інформацію під особливим кутом, що викликало глузливу реакцію у користувачів соціальних мереж.

"Без запиту у нас! Обурливо", - йдеться в повідомленні на сторінці Роісся 24 Facebook.

"Повинні були б чолобитну подати за всіма правилами Володимир Володимировичу. Розкольники. А ще молодші брати", "Просто користуються тим що Володимир Володимирович зайнятий звалищами і виборами! Ну нічого зараз обереться Володимир Володимирович, і на відміну від попереднього президента розбереться!", - пишуть люди в коментарях під цим повідомленням.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...