Розмова олігарха-втікача з Саакашвілі та його соратником: Генпрокурор опублікував відео та розшифровку бесіди (відео)

Луценко натякнув, що Курченко може бути причетним до фінансування протестів Саакашвілі в Україні.

Фото: Шарий.net.Очільник ГПУ Юрій Луценко оприлюднив запис розмови екс-губернатора Одещини Міхеїла Саакашвілі з олігархом-втікачем Сергієм Курченком, передають Патріоти України з посиланням на 24 Канал.

Вранці 5 грудня Генеральна прокуратура спільно із Службою безпеки України прийшли з обшуком до Міхеїла Саакашвілі. Його затримали на даху і вивели з будівлі. Працівники СБУ затримали лідера "Руху Нових сил" через фінансування його команди олігархом-втікачем Сергієм Курченком.

Луценко показав під час прес-конференції відео розмови лідера "Руху нових сил" з олігархом.

Окрім того Луценко повідомив, що слідчі знайшли український паспорт Міхеїла Саакашвілі у його соратника Северіона Дангадзе.

Розмова Саакашвілі з Курченком – розшифровка

Міхеїл Саакашвілі: Альо, Сергій, добрий день! Як там у вас?

Сергій Курченко: Добрий вечір! У нас добре, а як у вас справи?

Міхеїл Саакашвілі: Ну... все... рухаємося у правильному напрямку, я думаю ...

Сергій Курченко: Ясно. Угу, угу.

Міхеїл Саакашвілі: Я б... мені б... мені мій друг передавав, так би мовити, що з вами спілкувався, і він дуже такий задоволений, дякував.

Сергій Курченко: Ясно. Дивіться, ось фундаментально що хотів обговорити. У мене в Україні є бізнес-інтереси, у мене є фінансові ресурси і у мене є в Росії можливість заходити в різні кабінети. І я зацікавлений в тому, щоб побудувати з вами якусь таку історію довгу. Можливо такий розвиток подій?

Міхеїл Саакашвілі: Я думаю, що просто треба вам з нашим другом поговорити на цю тему. В принципі, це окрема розмова, і треба поговорити, обговорити з ним це...

Сергій Курченко: А є у вас якийсь довірений чоловік, який може сюди приїжджати, сюди, де я, щоб ми через нього комунікували?

Міхеїл Саакашвілі: Я думаю, що завжди можна знайти людей, але просто треба обговорити з ними і ретельно пройтися по пунктах.

Сергій Курченко: Добре, а така людина, яку ви можете до нас надіслати, у вас є?

Міхеїл Саакашвілі: Абсолютно, абсолютно.

Сергій Курченко: Ми дуже чекаємо, скажіть коли. І ми точно знайдемо якусь модель.

Міхеїл Саакашвілі: Добре, домовилися.

Сергій Курченко: Добре, тоді ми від нашого спільного знайомого чекаємо контакт вашої людини і його чекаємо в гості.

Міхеїл Саакашвілі: Добре, до побачення.Також Луценко опублікував відео розмови Міхеїла Саакашвілі з довіреною особою Сергія Курченка.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ветеран СЗР назвав країни, які можуть допомогти Росії напасти на сусідів у Європі

субота, 27 квітень 2024, 17:44

Союзники України на третій рік війни почали розуміти, що Росія становить для них загрозу. І допомога США на $61 млрд вказує на те, що червоні лінії для Заходу поступово стираються, а це грає на користь Україні. Про це в інтерв’ю «Телеграфу» розповів ве...

Агресору урізали наступальний потенціал: На Росії знищено склад з модулями для КАБів - війскор (відео)

субота, 27 квітень 2024, 17:16

Під час атаки на військовий аеродром Кущевська у Краснодарському краї РФ було знищено склад обладнання для переобладнання бомб. Про це повідомив журналіст Андрій Цаплієнко у Telegram в суботу, 27 квітня. . "На аеродромі в станиці Кущевська сьогодні (в...