Розписка Порошенка ФСБ: З автором новини вже розібрались

Видання "Українська правда" відсторонило від роботи автора новини про нібито листи Петра Порошенка до ФСБ і визнало серйозну помилку.

Фото: bessarabiainform.com.Видання "Українська правда" відсторонило від роботи автора новини про нібито листи президента України Петра Порошенка до ФСБ і визнало серйозну помилку, передають Патріоти України з посиланням на "УП".

"Ви могли помітити метаморфози з нашою новиною про лист Порошенка до ФСБ, яка була опублікована вночі 13 січня. Вранці ми змінили її текст майже докорінно. На момент появи новини у нас не було жодного підтвердження, що оприлюднені грузинським телеканалом фотоскани є достовірними документами", - заявила головний редактор УП Севгіль Мусаєва у своєму блозі. За її словами, новина була написана "неакуратно" і не відповідала стандартам видання.

"У першій версії новини ми подали інформацію про листи Порошенка як факт. Ми дійсно допустили серйозну помилку і просимо вибачення перед читачами. На час проведення власного розслідування автор новини відсторонений від роботи", - підкреслила Мусаєва.

Вона обіцяє провести розслідування за трьома напрямками: ретельний аналіз подій 2007 року, коли у Петра Порошенка дійсно виникли проблеми при перетині російського кордону; аналіз оприлюдненого документа: графічна експертиза, стиль і звернення, що в ньому міститься; як цей документ потрапив в грузинських медіа і хто за цим стоїть.

"У цій історії залишаються протиріччя і ми прагнемо зняти їх, щоб не залишалося сумнівів в тому, що ж сталося. Якщо оприлюднені листи дійсно є фейком, нам важливо точно знати, хто є автором цієї провокації і чому в ній були використані грузинські медіа. Якщо документ є оригінальним, то в президента, виправдовуючись, говорять неправду", - пояснила головний редактор.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти не захопили Очеретине, але контролюють частину селища, - військовий експерт

середа, 24 квітень 2024, 20:02

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко повідомив, що російські війська контролюють лише частину села Очеретине, передають Патріоти України. "Очеретине повністю ще не втрачене. Там продовжуються бойові дії. Росіян...

Справжня будівля з роману Булгакова: Як виглядає палац арештованого путінського топ-чиновника (відео)

середа, 24 квітень 2024, 19:29

Заступник міністра оборони Росії Тимур Іванов, якого заарештували за підозрою у хабарництві, має елітну нерухомість у Москві. Про це повідомили російські Telegram-канали, передають Патріоти України. Іванов, ймовірно, жив у особняку в Чистому провулку у...