"РСЗВ "Вільха" все ближче"- Злий Одесит розповів про значне посилення бойової міці ЗСУ

Наявність високоточної зброї в українських військових може певною мірою змінити нинішній дисбаланс сил з нашим гібридним сусідом.

Фото: LiveJournal."Отже, сьогодні Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов анонсував запуск серійного виробництва 300-мм ракет для РСЗВ "Вільха" в 2018 році", - пише у своєму блозі Злий Одесит, передають Патріоти України.

"Напомню, что РСЗО "Ольха" из всех видов реактивного и ракетного вооружения Украины на сегодняшний день является наиболее перспективным и близким к принятию на вооружение, нежели остальные. Дальность поражения целей у этих ракет до 120 км, но периодически озвучивалось, что это отнюдь не предел для “Ольхи”.

Собственно, если 2018-й год станет решающим для данной РСЗО, то этому можно только порадоваться. Наличие высокоточного оружия у ВСУ может в определенной степени изменить нынешний дисбаланс сил с нашим гибридным соседом, а так же ввести некоторые коррективы не только на сухопутном, но и морском рубеже, практически незащищенным от вторжения. Как-никак, ряд испытаний "Ольхи" проводилось именно по поражению целей в Черном море.

Кстати, небольшое уточнение. Оборудование, которое будет использовано при производстве данных ракет – турецкое. Выходит, эдакий удар ракетой в спину, что ли?".


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...