"Самые настоящие подонки": У мережі кепкують над зірками, як безсоромно "лижуть" Путіну (фото, відео)

Серед фанатів глави РФ виявився композитор Ігор Крутой, співачка Поліна Гагаріна, Валерія, продюсер Йосип Пригожин, шоумен Михайло Галустян та інші.

Фото: Ivona.У мережі бурю обурення викликало відео, на якому російські зірки підтримують Володимира Путіна як кандидата в президенти Росії. Ролик на своїй сторінці в Facebook опублікував опозиціонер Олексій Навальний, передають Патріоти України.

Відео було знято на зборах, під час яких Путіна офіційно висунули кандидатом у президенти.

Серед фанатів глави РФ виявився композитор Ігор Крутой, співачка Поліна Гагаріна, Валерія, продюсер Йосип Пригожин, шоумен Михайло Галустян та інші. Причому зірок не збентежило відсутність самого Путіна на зборах.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відкочування фронту на Донецькому напрямку продовжується... Але це все ще можна виправити, - український військкор

неділя, 28 квітень 2024, 9:14

Український військовий кореспондент Богдан Мирошников у свіжому пості від ранку 28 квітня таке доповідає про ситуацію на фронті.

Народні прикмети на 28 квітня. Хто цього дня тішиться шастям

неділя, 28 квітень 2024, 7:50

Православна церква України 28 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Максима, Квінтіліана, Зинона, Євсевія та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостолів від сімдесяти Трохима, Аристарха і Пуда. У свято 28 квітня з...