"Tам твориться пекло": Мешканці будинку дотепно покарали горе-паркувальника у Києві (фото)

Користувачі соцмереж відзначили, що за цією адресою складно припаркуватися через відсутність паркомісць.

Фото: Facebook.У Києві в Дарницькому районі жителі провчили героя парковки, який залишив свій автомобіль біля дитячому майданчику. Про це повідомив "Київ оперативний" на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"На дитячому майданчику, що на Драгоманова, 2, з'явився новий атракціон Volkswagen, держномер AA9270CP. Виглядає як справжній. Дітлахи вдячні", - йдеться в повідомленні.

Кияни відзначили, що за цією адресою складно припаркуватися через відсутність паркомісць.

"Звичайно, купили квартири в будинку на 1000 квартир, при цьому паркомісць 15. А майданчик - це взагалі жлобство, один на два будинки. Шкода мені матусь з дітьми, яким далі під'їзду нікуди і пройтися", - написав Skiled Sis.

Олександр Шкурак пожартував з цього приводу. "Це пересувна дошка для малювання", - зазначив він.

"Самі дебільні три будинки в Києві. В 18:00-19:00 там твориться пекло", - уточнив Єгор Олександрович.

Роман Кіслуха висловився з іронією. "Потрібно гойдалки приварити до цього авто! Тоді точно цей дитячий майданчик займе перше місце серед інших", - написав він.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цифрову речницю МЗС покусав бухгалтер радянського колгоспу? - Віктор Трегубов

неділя, 5 травень 2024, 0:00

"Подивився на створену за допомогою штучного інтелекту цифрову речницю МЗС. Посміявся від того, як у маминих зігомьотів горить, що вона мулатка. Концептуально справді сподобалось. А потім включив звук і горіти стало вже в мене. Бо жоден ШІ не виглядати...

Путін розшукує Зеленського і Порошенка. Видається смішно, але мене це не смішить, - Арсеній Яценюк

субота, 4 травень 2024, 23:44

"Путін розшукує Зеленського і Порошенка. Видається смішно. Мене як першого чинного прем'єра, якого Росія подала в Інтерпол і абсурдно звинуватила в убивствах 30-ти російських військовослужбовців у Чечні, це не смішить. Такі дії – це не просто політична...