Сазонов розповів, чому Плотницький досі живий

Найпоширенішою є думка, що Плотницькому вдалося зберегти життя завдяки зв'язкам.

Фото: Новая газета.Життю вже колишнього ватажка бойовиків ЛНР Ігоря Плотницького все ще загрожує небезпека, але на даний момент йому вдалося "виторгувати" собі фізичну недоторканність. Про це в коментарі "Апострофу" розповів донецький політолог Кирило Сазонов, передають Патріоти України.

"Не факт, що Плотницький і надалі залишиться живим, але поки він виторгував для себе життя, що для нього просто здорово. Це максимальний виграш в лотерею, який він міг отримати", - зазначає Сазонов.

На думку народного депутата Дмитра Тимчука, Плотницькому вдалося зберегти життя завдяки зв'язкам.

"В силових структурах у нього залишилися вірні начальники структурних підрозділів, починаючи з начальника розвідки "2-го армійського корпусу" (так званої ЛНР, - "Апостроф"). В принципі, він міг задіяти всі підрозділи розвідки. Для того, щоб не поглиблювати конфлікт, в Москві, судячи з усього, Плотницькому дали гарантії фізичної недоторканності. Тепер він буде почесним пенсіонером на території РФ", - резюмував нардеп.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...