"СБУ замість того, щоб займатися терористами, буде зі мною спілкуватися", – Садовий обурений викликом на допит

Він заявив, що форум у Львові "будуть пробувати очорнювати, бо багато кому він не подобається".
Фото: Антикор.Мера Львова Андрія Садового викликали на допит у Службу безпеки України у справі про презентацію на львівському форумі з безпеки карти України з позначенням на ній окупованих територій Донбасу як "народних республік Донецька і Луганська". Про це Садовий розповів під час зустрічі з активістами, які прийшли в міськраду 4 грудня з акцією протесту, повідомляє прес-служба Львівської міськради, передають Патріоти України.

"Вас, напевно, збентежила карта, яка була під час першої панелі. Це є карта, яка була розміщена на європейському сайті, і вона була як ілюстрація до російської окупації територій по Європі. Там були показані окуповані території в Молдові, Грузії, у тому числі в Україні. Було показано, що в окупації знаходяться Крим і частина Донецької та Луганської областей. Я переглянув цю статтю. Вона, в принципі, є об'єктивна", – сказав Садовий.

Він заявив, що частина Донецької і Луганської областей в окупації.

"Я думаю, що ми з вами тут є єдині. Просто біда в тому, що хтось попробував подати певну інформацію під певними акцентами, що є неправда. Треба завжди говорити прямо і відкрито. Ще раз наголошую: є чітка і тверда позиція міста, ви про неї знаєте, і вона є незмінна", – заявив мер Львова.

Він заявив, що форум у Львові "будуть пробувати очорнювати, бо багато кому він не подобається".

"Я, наприклад, маю сьогодні о 15.00 йти у СБУ, тому що викликають мене як свідка по цьому форуму. СБУ замість того, щоб займатися терористами, буде зі мною спілкуватися", – сказав Садовий.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...