СБУ затримала російського "ділка", який в Одесі відмивав гроші за допомогою криптовалют

Спецслужбовці з’ясували, що зловмисник підтримує прямі особисті зв’язки з керівництвом деяких міністерств та відомств РФ.

Фото: Forbes Україна.Служба безпеки України викрила в Одесі росіянина, який організував механізм легалізації грошей із використанням криптовалют. Про це повідомили у прес-центрі СБУ, передають Патріоти України.

Серед клієнтів ділка були фізичні та юридичні особи з України та Росії.

Також підприємець заволодів також грошима громадян США, які "відмив" переводячи їх у біткойни та інші криптовалюти.

За інформацією СБУ, росіянин тривалий час проживає на території України завдяки оформленню фіктивного шлюбу.

Окрім того спецслужбовці з’ясували, що зловмисник підтримує прямі особисті зв’язки з керівництвом деяких міністерств та відомств РФ, у тому числі силових. Окрім того він безпосередньо співпрацює з Головою правління "Сбербанку" Росії з питань побудови російської системи переказів коштів за технологією блокчейн.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:15

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України. "Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо У...

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...