Секс-скандал у рівненському виші: Ректор РДГУ подає в суд на журналістів, "цінний кадр" пішов геть

Ректор РДГУ заявив, що журналісти обпляювали його та "унівєрсітєт", а всі звинувачення безпідставні.

Фото: Громадське телебачення.Професор, завкафедри хореографії Рівненського державного гуманітарного університету Володимир Годовський подав заяву на звільнення. Сталося це після оприлюдення розслідування про сексуальні домагання, які він роками практикує щодо студенток та викладачок, передають Патріоти України з посиланням на "Четверту владу".

Інформацію про звільнення підтвердив ректор РДГУ Руслан Постоловський. Керівник вишу не в захваті від оприлюднення фактів домагання і каже, що судитиметься з журналістами.

Руслан Постоловський заявив, що подасть на журналістів в суд.

– Обплювали мене і унівєрсітєт по Першому українському. Там нічого не доказано. Ми подаємо вас особисто і вашу ту всю фірму в суд. От тоді побачимо що. А пан Годовський подав заяву на уход. Мені треба закривати спеціальність цю, як її, хореографії і режисури. Бо без нього, він професор, не буде магістратури, нема кому вчити от вся правда, – обурюється Руслан Постоловський.

13 випускниць, студенток і викладачок повідомили нам про факти домагань 70-річного професора Володимира Годовського, які тривають уже майже 20 років. Завідуючий пропонував жінкам секс, цілував і обмацував. Тим хто погоджувався на його пропозиції, професор пропонував фінансову підтримку, влаштувати на державну форму навчання тощо.

Екс-викладачка Алла Геккель, якій Годовський пропонував стати його коханкою, аби залишитися на роботі, розповіла, що неодноразово скаржилася на поведінку завідуючого ректору вишу. Але Руслан Постоловський це заперечує.

Професор Володимир Годовський казав, що всі звинувачення в його сторону – брехня. Втім ми провели власний експеримент, яким підтвердили таку поведінку завідуючого. Все це – у розслідуванні.

Після виходу матеріалу чимало випускниць вишу заявили у соцмережах, що також зіштовхувалися з домаганнями професора.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...