Сепаратисти постійними обстрілами примусили мирне населення Травневого та Гладосового серед ночі залишити свої будинки - спостерігачі

Під нескінченними обстрілами мешканці змушені були ночувати у сусідньому Новолуганському та у підвалах своїх будівель.

Фото: Прес-центр штабу АТО.Українська сторона Спільного центру контролю та координації повідомила про порушення прав мирного населення жителів Травневого та Гладосового. Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО, передають Патріоти України.

"Попри демонстративну турботу про жителів населених пунктів Травневе та Гладосове бойовики ОРДО нескінченними обстрілами примусили мирне населення залишити свої будинки та ночувати у сусідньому Новолуганському та у підвалах своїх будівель", - сказано у повідомленні прес-центру штабу АТО.

Про цей факт мешканці Травневого повідомили міжнародним спостерігачам, що знайшло відображення у звіті СММ ОБСЄ від 15 грудня.

Українська сторона СЦКК рішуче засудила дії бойовиків та "наполягає на необхідності переходу від турботи про донеччан на шпальтах прокремлівських ЗМІ до щонайменше припинення знищення населення Донбасу".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У разі повернення в Білий дім Трамп вимушений буде допомагати Україні, - Сергій Таран

четвер, 2 травень 2024, 0:15

"Трамп обіцяє не допомагати Україні, якщо Європа не буде допомагати так само, як і США. І це означає, що Трамп вимушений буде допомагати Україні хоча б тому, що в останні місяці американської невизначеності – коли в Конгресі довго не могли проголосуват...