Серйозний конфлікт між Київоблгазом та Броварським заводом: Найбільше страждають працівники виробництва (відео)

Стурбований мер Броварів зазначає, що потужне підприємство-платник податків міста опинилося в заручниках столичного монополіста.

Фото: 24 Канал.Київоблгаз паралізує роботу Броварського алюмінієвого заводу. Від зменшення тиску у мережі до повного припинення постачання газу – вже майже тиждень підприємство не може нормально працювати, передають Патіроти України з посиланням на 24 Канал.

Причиною перебоїв називають борг за блакитне паливо у 48 мільйонів, які, мовляв, недоплатив один з орендарів ТОВ "Інвестиції третього тисячоліття". Таку суму монополіст нарахував після заміни лічильника. Хоча старий регулярно перевіряв на справність.

"Працівники Облгазу ставили свою печатку там, де підтверджували обсяги поставленого газу. Змінюється один лічильник на інший. Вони кажуть: "У нас є питання до цього лічильника." Вони забирають на свою повірку, проводять її незрозуміло як, без представників підприємства. Потім кажуть: "Вибачте, у вас лічильник нараховував неправильно природний газ, тому ми вам донараховуємо 48 мільйонів за останній рік і 9 місяців", – заявив юрист Броварського алюмінієвого заводу Владислав Теплюк.

Не чекаючи оскарження в суді, 21 грудня представники Київоблгазу закрутили вентиль під приводом ремонту. А перед підприємством тепер чатують невідомі люди в масках. Працівники заводу бояться рейдерського захоплення і змушені пильнувати територію.

Їх було набагато більше. Вони завжди тут знаходяться для того щоб робити моральний тиск на працівників, щоб залякати працівників, – переконаний начальник малярного цеху Броварського алюмінієвого заводу Абдуалі Анарбаєв.

Стурбований мер Броварів зазначає, що потужне підприємство-платник податків міста опинилося в заручниках монополіста.

"Прикро, що користуючись монопольним становищем підприємство може призвести до зупинки виробничого процесу", – зазначив міський голова Броварів Сапожко.

Представники Броварського алюмінієвого заводу наголошують, що вони за вирішення питання виключно у правовий спосіб. Вже написали заяви в поліцію. Відкрито два кримінальні провадження: з приводу підробки повірки лічильника та щодо неправомірного перекриття газу монополістом.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...