"Североамериканский тупик" у відповідь на площу Нємцова: Росія затіяла топонімічну війну зі США

У зв'язку з перейменуванням площі біля посольства РФ в честь вбитого російського опозиціонера у Держдумі РФ запропонував поміняти поштову адресу посольства США.

Фото: Кореспондент.Голова комітету Держдуми РФ з фізичної культури, спорту, туризму і у справах молоді Михайло Дегтярьов запропонував поміняти поштову адресу посольства США з "Великий Девятінскій провулок, будинок 8", на "Північноамериканський тупик, будинок номер 1", передають Патріоти України з посиланням на "РИА Новости".

Таку ініціативу депутат висунув у зв'язку з перейменуванням площі біля посольства РФ в честь вбитого російського опозиціонера Бориса Нємцова. За словами депутата, назва "Північноамериканський тупик" буде уособлювати "нав'язливу зовнішню політику США". Дегтярьов додав, що вже підготував лист з проханням про перейменування мера Москви Сергій Собянін і Мосміськдумі.
Глава комітету Держдуми з міжнародних справ Леонід Слуцький назвав рішення муніципальної влади США про площі Нємцова "грубим і жорстким". На думку Слуцького, керівники Вашингтона зробили це на зло Москві, а їх рішення доводить, що "антиросійський маховик" в США "продовжує крутитися".
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ситуація навколо Очеретиного важка і може погіршитися. Чим небезпечне просування ворога - Михайло Жирохов

вівторок, 23 квітень 2024, 11:59

Військовий експерт Михайло Жирохов прокоментував в ефірі Radio NV, яка ситуація навколо селища Очеретине, де, як повідомляється, є просування росіян, передають Патріоти України. «На жаль, ситуація навколо Очеретиного дуже важка і вона має схильність до...

"Виникло відчуття, що ми працюємо": Спікер "держради Криму" забув вимкнути мікрофон і озвучив цікаві речі (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 11:44

Так званий «голова держради» у тимчасово окупованому РФ Криму Володимир Константинов, йдучи на перерву, забив вимкнути свій мікрофон і випадково наговорив у нього зайвого. Відповідне відео було оприлюднено у соцмережах, передають Патріоти України. На н...