Ще ті пики: Телевізійники показали скандальних хазяїв піцерії на Хрещатику, що, напившися, б'ють клієнтів (відео)

Потерпіле молоде подружжя досі не може зрозуміти, що спровокувало персонал на бійку.

Фото: ТСН.У Києві керівники піцерії та офіціанти побили молодих відвідувачів уже після закриття закладу. Жорстокі кадри відзняли випадкові свідки на Хрещатику, йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

"Побили мене, побили мою дружину. Охорона закладу, по-моєму, взагалі не брала участі", - розповів потерпілий. Вранці заклад працював у звичайному режимі, в ньому ніщо не натякало на нічну бійку. Однак коментувати будь-що керівник відмовився. "Я з вами не розмовляю, і зі мною, будь ласка, ви також", - наголосив чоловік. Відмовилися від коментарів у в поліції, де досі вирішують, як кваліфікувати бійку.

Влад та Юлія оговтуються досі та планують іти засвідчувати тілесні ушкодження. Вони кажуть, що в піцерії святкували успішне складання сесії, а коли ресторан зачинився, персонал запропонував їм лишитись. Алкоголь пили всі разом, а потім на керівницю щось найшло. "Ми вже зібралися, майже вийшли – вона вибігла, вчепилася дружині у волосся, почала трусити. Коли я почав розбороняти – накинулися решта офіціантів", - розповів побитий хлопець.

Молоде подружжя досі не може зрозуміти, що спровокувало персонал на бійку. "Вдарила ногою по обличчю, по голові. Ось так наступила, потім я вже не пам’ятаю. Просто дівчина на мені сиділа та била", - каже потерпіла.

Відео розправи лише за день набрало понад 50 тисяч переглядів. Репутація ресторану на Хрещатику під загрозою – користувачі інтернету закликають бойкотувати заклад.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...