"Що таке Закарпаття?": Москаль продемонстрував оригінальну відповідь (фото)

Чиновник сказав, що закарпатські знайомі, які мають почуття гумору, подарували йому таку футболку.

Фото: facebook.com.Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на своїй сторінці у Фейсбуці вирішив опублікувати фото незвичної футболки, на якій зазначені цікаві факти про Закарпаття. Цим одягом він вирішив коротко та влучно розповісти про Закарпатську область, передають Патріоти України з посиланням на "Новини Закарпаття".

"Знайомі з інших регіонів часто питають мене, що таке Закарпаття, і як тут працюється. Інші знайомі, ті що закарпатські й мають почуття гумору, подарували мені ось таку футболку.

Отже, Один Москаль (це без коментарів!).

Два Різдва і Пасхи (які на Закарпатті відзначають за східним і західним обрядом).

Три Тиси (річка, контрольно-пропускний пункт і знаменитий закарпатський коньяк).

Чотири кордони (Закарпаття – єдина область України, яка межує з чотирма країнами, – Польщею, Румунією, Словаччиною та Угорщиною).

Ну, і п’ять Балог, а як же без цієї «примітності»? Три брати Балоги засідають у Верховній Раді, дружина старшого з них засідає в обласній раді, а їхній син засідає у ратуші в Мукачеві. Такий собі 5-головий кланчик.

Ось це і є Закарпаття!", – написав Геннадій Москаль на своїй сторінці у Фейсбуці.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обдиралівка з електроосвітленням

субота, 18 травень 2024, 7:49

Відверто з болем. Якби мене хтось запитав, як життя-буття цієї весняної воєнної пори у центрі столиці, де мешкаю вже понад тридцять літ, то я би на це питання відповів словами героїв відеосюжетного анекдоту про хлопчика і його розважливого кота. Там м...

Заяви Кремля про взяття ЗСУ в "котел" у Часовому Яру – ІПСО на тлі візиту путіна в Китай

субота, 18 травень 2024, 7:15

Росіяни дійсно мають просування на Донеччині й Харківщині, але їхні заяви про успіхи – перебільшені. Російський диктатор володимир путін перебуває з візитом у КНР. За словами кремлівського речника Пєскова, він обов'язково обговорюватиме війну в Україні...