"Щиро співчуваю моєму колезі Ігорю Попову", - Ляшко зробив заяву про однопартійця, батька малолітнього грабіжника

​Глава Радикальної партії просить свого соратника Ігоря Попова скласти депутатський мандат.

Фото: ukr.media.Глава Радикальної партії Олег Ляшко просить свого соратника Ігоря Попова скласти депутатський мандат через участь в пограбуванні магазину сина Попова Богдана. "Щиро співчуваю моєму колезі Ігорю Попову, але в ситуації, що склалася, вважаю, що він повинен скласти депутатський мандат", - написав Ляшко в Facebook, передають Патріоти України.

Син Попова 14-річний Богдан 26 жовтня разом з другом напав на продуктовий магазин на Оболоні в Києві. Неповнолітні, погрожуючи продавцеві зброєю, викрали з каси 2500 гривень. Їх затримали на місці злочину, крім того, їх дії потрапили на камеру спостереження під час пограбування.

В результаті Попова-молодшого і його спільника суд відправив під цілодобовий домашній арешт на два місяці поки триває слідство.

Батько підозрюваного народний депутат від Радикальної партії Ігор Попов виступив із заявою на наступний день після злочину сина. Він вважає, що його син піддався на моральний тиск, коли вирішив скоїти розбійний напад на магазин у Києві.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...