Шукав правди у Мураєва: Саакашвілі в прямому ефірі дебатував з Рабиновичем, NewsOne підігрував "своєму хлопцю" (відео)

Журналісти довідались, хто "зрежисував" телевізійне шоу.

Фото: Fraza.ua.Автором і режисером нового великого шоу "Український формат" на телеканалі NewsOne є російський політтехнолог Володимир Грановський. Про це стало відомо від джерела на телеканалі NewsOne, передають Патріоти України.

"Креативний продюсер телеканал NewsOne Євген Дудник в неформальній бесіді неодноразово говорив, що проект робить Грановський", - повідомило джерело на телеканалі.

Опозиційний політик, екс-голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі, за результатами прем'єрного ефіру проекту «Український формат», програв народному депутату Вадиму Рабиновичу, який набрав більше 65% підтримки аудиторії. Сам ефір був побудований таким чином, що Саакашвілі не дали можливість висловитися і аргументувати свою позицію. Гості ефіру цілеспрямовано критикували і нападали на Саакашвілі. Вадим Рабинович активно пропонував Саакашвілі з'їсти краватку червоного кольору.

Це не перше велике політичне шоу, режисуєме Володимиром Грановським. Раніше він багато років відповідав за виробництво подібних ток-шоу на телеканалі Інтер і Росія1. В українському інформаційному просторі Грановський запам'ятався концепції про «три сорти українців», яка викликала бурхливий конфлікт і засудження.

За даними джерел у виборчому штабі Михайла Саакашвілі, там вважають цю провокацію політичним замовленням Адміністрації Президента України, яка не соромиться вдаватися до будь-яких заходів для боротьби з опозицією. Претензій до колективу телеканалу NewsOne в штабі Саакашвілі не мають, вважаючи цю провокацію самодіяльністю окремих персоналій, і найближчим часом утриматися від участі в "Українському форматі".

ЗМІ пов'язують Володимира Грановського з радником президента Росії Сергієм Глазьєвим, відповідальним за проект "Новоросія" за підтримки військового конфлікту на сході України. Власник телеканалу NewsOne Євген Мураєв відмовився коментувати свої кадрові рішення.

Як зазначали Патріоти України раніше, Нестор Шуфрич приєднався до Мураєва та Рабіновича.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...