"Швидко привітався з парою людей": Екс-радник Трампа розповів про контакти з росіянами

Американські спецслужби підозрюють, що Кремль втрутився у виборчу кампанію в США, щоб допомогти Дональду Трампу перемогти на виборах.

Фото: gazeta.ru.Колишній радник передвиборного штабу Дональда Трампа Картер Пейдж зізнався, що зустрічався з представниками уряду РФ під час своєї поїздки до Москви в липні 2016 року. Про це пише газета The New York Times, передають Патріоти України з посиланням на DW.

Відповідні свідчення Пейдж дав 2 листопада на закритих слуханнях комітету з розвідки Палати представників Конгресу США, який займається розслідуванням можливого втручання Росії в американські вибори. Раніше екс-радник Трампа заперечував контакти з російськими чиновниками під час тієї поїздки, зазначає The New York Times.

3 листопада в інтерв'ю Картер Пейдж заявив, що зустріч була короткою і він тільки "швидко привітався з парою людей". Колишній радник Трампа уточнив, що серед тих, з ким він зустрічався, був один високопоставлений чиновник, але не розкрив його ім'я. Після поїздки в Москву Пейдж повідомив передвиборний штаб Трампа про зустріч електронним листом.

30 жовтня стало відомо, що інший екс-радник Дональда Трампа Джордж Пападопулос зізнався в низці контактів із якимось професором і громадянкою РФ, які нібито мали зв'язки з російською владою. Неназваний професор розповідав Пападопулосу про компромат на Хілларі Клінтон в формі "тисяч електронних листів" ще до публікації WikiLeaks листування керівництва Демократичної партії, а також нібито звів його з представником МЗС РФ.

Американські спецслужби підозрюють, що Кремль втрутився у виборчу кампанію в США, щоб допомогти Дональду Трампу перемогти на виборах. Спеціальний прокурор і кілька комітетів Конгресу займаються розслідуванням того, чи не вступали члени виборчого штабу Трампа в змову з представниками Кремля.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...