Сімейні драми: Син підклав вибухівку в автомобіль батька-депутата

Підліток змайстрував і заклав в автомобіль потерпілого дистанційну вибухівку, яка повинна була здетонувати під час надходження вхідного дзвінка.

Фото: slovoidilo.ua.Правоохоронні органи вручили підозру юнакові, який намагався вбити батька. У скоєнні замаху на депутата міськради Миколаєва Дмитра Жвавий, в автомобіль якого в серпні заклали вибухівку, підозрюють його 16-річного сина, передають Патріоти України з посиланням на Politeka.

Підліток змайстрував і заклав в автомобіль потерпілого дистанційну вибухівку, яка повинна була здетонувати під час надходження вхідного дзвінка.

“Зловмисник зателефонував, коли в авто депутат перебував з дружиною, на щастя, пристрій не спрацював так, як планувалося”, – заявляють в поліції.

Правоохоронці зазначають, що не розголошували подробиці раніше в зв’язку з публічністю людини, на якого скоїли замах.

Нагадується, що 30 серпня вранці в поліцію надійшло повідомлення від депутата Миколаївської міської ради про виявлення невідомого пристрою в його автомобілі Toyota Land Cruiser Prado. Заявник розповів, що разом з дружиною відвіз свою дитину в дитячий сад, вийшов з ними з авто, а коли повернувся з дружиною в автомобіль, почув хлопок, після чого побачив дим з-під кришки бензобака.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракетний удар по Одесі: Пораненого екс-"регіонала" Ківалова забрала швидка - ЗМІ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:27

В Одесі під час сьогоднішньої ракетної атаки поранено колишньго депутата Верховної Ради Сергія Ківалова За словами очевидців, літнього чоловіка забрала швидка с кровотечею, інформують Патріоти України. Як підтвердили УНІАН джерела у правоохоронних орга...

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...