Скандал на Київщині: Під час сесії міськради Ірпеня лунав гімн Росії

Мер Ірпеня зауважив, що "за цією провокацією можуть стояти сепаратисти".

Фото: 112 Канал.Під час відкриття сесії однієї з міських рад Київщини раптово пролунав гімн Російської Федерації. Міський голова Ірпеня Володимир Карплюк повідомив, що під час сесії ради 28 грудня хтось раптово перервав гімн Украйни, натомість ввімкнувши російський, передають Патріоти України з посиланням на Politeka.

«Опонентами міської влади було підмінено флешку з Гімном з метою спровокувати конфлікт у міськраді», – зазначив місцевий голова.

Карплюк додав, що депутати не розгубились і продовжували співати гімн України вже без музичного супроводу.

«Ми вже подаємо відповідне звернення до Служби безпеки України, адже за цією провокацією можуть стояти сепаратисти, які прикриваються гучним словом «активіст», – відмітив мер.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...