"Скандал в середовищі ДАУнецкой "культурной богемы": "Творять" на ОРДЛО, а пенсії отримують - в Україні

Про цих людей згадував "Миротворець" та проект "Коллаборанты, бывающие в Украине".
Фото: Фейсбук."На виставці "заслуженої художниці", а останні роки - по-суті орколізункі ДЖАРТИ Лариси Михайлівни (65 років, отримує пенсію в Україні!) Вона прилюдно (при всій ДАУнецкой богеми!) Згадала, як Писарєв "Вадик" в 2011р. їй позував на балконі її квартири, і як їм тоді цілий місяць удвох "добре було", і "ніхто не був потрібен" і дякувала "Вадика" - що він нагадав їй (їй тоді було 59, а йому - 46) молодість!", - дописує на своїй сторінці у Фейсбук Олександр Чернов, передають Патріоти України.

"Когда-то отличный танцор, а последние годы по-сути жирный орколизун Писарев "Вадик" (до сих пор свободно бывает в Украине!, невзирая на то, что уже и на Миротворець внесен!) – краснел до пунцовости, обильно потел, но молчал.

Кстати: на фото 4-5 удачно представлена немалая часть сегодняшней ДАУнецкой "культурной богемы" – сии персонажи – "дежурные фейсы" на всевозможных культмероприятиях ДэНэРэ и уже неоднократно "ордено-медаленосцы" и тд, тп.

Об иных уже вспоминал в рамках своего проекта "Коллаборанты, бывающие в Украине" (см. мой Твиттер)

А свободно бывают в Украине, в том числе и через РФ – они практически все!

Многие здесь получают немелкие пенсии-выплаты.

У иных так и "мастер-классы" по поэзии, живописи, танцам... – до сих пор проходят: параллельно с соответствующими мероприятиями в ОРДЛО (у немногих – и в РФ – но основной уровень до РФ – не дорос, и уже не дорастет!)".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Еволюція мангала врятує не на довго: Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їм залишилося панувати лічені тижні, - Forbes

неділя, 28 квітень 2024, 9:55

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

ISW дав прогноз, коли Сили оборони України зможуть піти у рішучий контрнаступ

неділя, 28 квітень 2024, 9:23

Збройні сили України за допомогою сучасного військового озброєння, наданого союзниками, зможуть не допустити суттєвого просування російських військ. Україна, найімовірніше, стабілізує лінію фронту в найближчі місяці та зможе розпочати обмежені контрнас...