Скандальний "цар-балкон": Київський будинок може рухнути через величезну прибудову (фото)

Замовник архітектурного "мракобісся" і власник поверху на контакт не виходить, а дозвільну документацію в ОСББ так і не надав.

Фото: Facebook.У Києві на засіданні правління об'єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) "Покрова" обговорили прибудову балкону до будинку №14 у Бехтерєвському провулку. Про це повідомив голова Шевченківської районної організації УКРОП Володимир Земляков на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За словами архітектора цього будинку Юрія Серьогіна, балкон не тільки спотворює архітектуру будівлі (є лауреатом державної премії в галузі архітектури), а й несе загрозу руйнування конструкції будівлі.

"Дійсно, згідно з актом обстеження від 01.11.2017 №196/66, проведеного КП "Київжитлоспецексплуатація" виявлені тріщини в конструкції стін паркінгу, на якій стоїть будинок", - зазначив Земляков.

На думку жителів і архітектора, це прямий наслідок додаткового навантаження, яке створює "цар-балкон".

Як повідомив голова ОСББ, замовник цього "мракобісся" і власник поверху на контакт не виходить, дозвільну документацію в ОСББ так і не надав.

Крім того, ніяких громадських слухань і консультаційних нарад із мешканцями будинку не було проведено.

"Тому змушені звертатися до Державної архітектурно-будівельної інспекції та інші органи. Подивимося хто переможе, багатий дядько або незадоволені жителі", - наголосив Земляков.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...

Знищення Ка-27 окупантів над Кримом: Офіцер ЗСУ назвав імена "мінусованих" членів екіпажу (фото)

субота, 20 квітень 2024, 14:43

У результаті знищення над тимчасово окупованим росіянами Кримом ворожого корабельного багатофункціонального вертольота Ка-27 ліквідовано чотирьох членів екіпажу. Знищено, зокрема, командира екіпажу Азіза Шаяхметова. Про це повідомив у Telegram "Штірліц...