Схем для "решал" стане менше: Субсидії надаватимуть "живими" грошима - Кабмін

Міністр фінанасів заявив, що такий крок усуне всі можливі зловживання при розрахунку за субсидіями.

Фото: "Костопільська влада".У середу, 8 листопада, Кабінет міністрів України на своєму засіданні затвердив введення з 1 січня 2018 року механізму оплати субсидій "живими" грошима за фактично спожиті послуги, передають Патріоти України з посиланням на 24 Канал.

"У нас розмір субсидій та пільг на ЖКП росте, надзвичайно важливе ефективне використання цих коштів. Сьогодні ми ухвалюємо рішення про перехід на нову систему оплати субсидій "живими" коштами за фактично спожиті послуги, а не на підставі розрахованих субсидій по соціальних нормах... Це усуне всі можливі зловживання при розрахунку за субсидіями", – заявив міністр фінансів Олександр Данилюк.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як радянська влада влаштувала першотравневий мітинг, приховуючи катастрофу на ЧАЕС: Шокуючі подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 17:00

Офіційна інформація про те, що на ЧАЕС сталася аварія з’явилася лише ввечері 28 квітня та обмежилась 15-секундним повідомленням, в якому йшлося про пошкодження атомного реактора та про те, що вживаються всі необхідні заходи. Попередження про небезпеку ...

Зараз окупанти дуже активно атакують нашу будівельну техніку - військовий експерт

неділя, 28 квітень 2024, 16:41

Військовий експерт у галузі зв’язку, РЕР та РЕБ Сергій Бескрестнов із позивним Флеш в інтерв'ю Radio NV розповів, що окупанти зараз атакують українську будівельну техніку, передають Патріоти України. «Зараз рашисти дуже активно атакують нашу будівельну...