"Сколько бы красок в этот постапокалиптический мирок не добавлялось, реальность они не изменят": "Відтік капіталу з РФ перевищив найпесимістичніші прогнози" - Злий Одесит

Відомий блогер зазначає, що з січня по листопад цього року "лоно наддержави вже покинуло $ 28 млрд".

Фото: "ФАКТИ"."Кінець року це пора коли підводяться підсумки, відзначаються успіхи, рекорди, або ж провали. І у випадку з Російською Федерацією, видатних провалів у неї куди більше, ніж незначних досягнень. І одним з них явно буде показник втечі капіталу за кордон!", - пише на своєму блозі ZLOY ODESSIT, передають Патріоти України.

"Так, на початку 2017 року Міністерство економічного розвитку РФ зробило досить песимістичний прогноз, що протягом року з Росії буде виведено $18 млрд. З урахуванням спаду в економіці, дефіциту вільної грошової маси і зростаючих боргових зобов'язань, прогноз був не те що песимістичним, а в Певною мірою навіть фаталістичним. Однак, прогнози МЕР не справдилися і зовсім не на користь россіюшці, адже з січня по листопад цього року лоно наддержави вже покинуло $ 28 млрд! Таким чином, підсумковий показник відтоку капіталу з РФ за 2017 рік з легкістю перевищить $ 30 млрд.

Цікаво, але на 2018 рік МЕР зробив прогноз відтоку капіталу за все $ 8 млрд ... Цікаво, чи пощастить цій структурі на цей раз з її прогнозом, якщо врахувати настільки оглушливий провал в цьому році?

Як би там не було, а дані показники демонструють ще одну сторону російського колапсу, а саме - натягнутий оптимізм. Цифри прикрашаються, показники, навіть негативні, визнаються, але зменшуються. Брехати до останнього про те, що в країні все добре, а потім розводити руками і робити черговий, ще більш веселковий прогноз. Однак, скільки б фарб в цей постапокаліптичний маленький світ не додавали, реальність вони не змінять".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...