"Смерть за 60 секунд": В ЗСУ показали нову бойову машину, що блискавично знищує ворогів (фото)

Військові зазначають, що Барс може максимально швидко відкривати вогонь по ворогу, а після відходить, уникаючи атаки противника.

Українські військові показали бойові можливості нового мобільного мінометного комплексу Барс-8ММК. Випробування пройшли на військовому полігоні в Київській області, повідомили в прес-службі «Укроборонпрому», передають Патріоти України з посиланням на Politeka.

Військові зазначили, що Барс-8ММК оснастили 120-мм мінометом, який інтегровано в цифрову систему обміну інформацією.

«Для розрахунку нової машини для приведення її в бойовий стан необхідно до 60 секунд, а координати цілі моментально обробляються системою управління вогнем. Барс-8ММК першим відкрив вогонь і вразив всі цілі. Він також першим покинув позицію, ще до того, як інші міномети закінчили вести вогонь», – сказано в повідомленні.

Барс-8ММК перебуваючи в бою, отримує точні координати ворога в режимі реального часу від дронів та інших систем.

Військові зазначають, що Барс може максимально швидко відкривати вогонь по ворогу, а після скрвається, уникаючи атаки противника.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...