"Сміття, похабні надписи на стінах та запах фекалій": Як Київ зустрічає подорожувальників (фото)

Журналісти показали, що на людей, які наважуються скористатись підземним переходом в столиці, чекає справжній жах.

Фото: ІНФОРМАТОР.Хоча багато туристів прибувають в Україну через аеропорт “Бориспіль”, частина гостей все ж користується й наземним транспортом, однак побачене поблизу Південного залізничного вокзалу столиці може скласти жахливе перше враження у подорожувальників. Сам вокзал цілком пристойний й не викликає претензій, однак на пасажирів, котрі вирішать скористатися підземним переходом, чекає справжній жах, -повідомляють Патріоти України з посиланням на ІНФОРМАТОР.

За словами журналіста, у переході знаходиться значна кількість сміття, стіни майже суцільно вкриті написами, а запах фекалій лише посилює гнітюче враження від такого переходу.

Крім туристів, на відразливий перехід нарікають і місцеві мешканці. “Стараюся зайвий раз сюди не заходити. Краще по поверхні перейти. Коли ж доводиться переходити дорогу саме тут, закриваю ніс хустинкою. Чим мерія займається – просто не зрозуміло”, – розповіла мешканка одного з прилеглих бкудинків.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Глава МЗС Польщі припустив, у якому разі російські генерали можуть "прибрати" Путіна

неділя, 28 квітень 2024, 21:44

Сікорський нагадав, що існує ланцюжок командування від міністерства оборони й Генерального штабу для використання ядерної зброї. Тому він не виключає, що самі генерали можуть ослухатися диктатора. Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський за...

Військовий експерт Мусієнко закликав не розносити "зраду" щодо відходу ЗСУ від Очеретиного

неділя, 28 квітень 2024, 20:43

Збройні Сили України доволі вдало та успішно тримають оборону на Сході, попри те, що ворог переважає за чисельністю, кількості артилерії та авіації. російські війська ведуть наступ на Донецькому напрямку із 10 жовтня 2023 року, відколи розпочали масова...