Сміттєвий самосуд: На Дніпропетровщині ветерани АТО кинули до відходів лікаря, який не поспішає розглядати справи про їхню інвалідність (відео)

Хлопці пояснюють, вдалися до такого, бо переконані, що через нього вже кілька місяців не отримають пенсій з інвалідності.

Фото: ТСН.Ветерани АТО заштовхнули до смітника голову медико-соціальної експертизи з призначення інвалідності Дніпропетровщини, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Хлопці пояснюють, вдалися до такого, бо переконані, що через нього вже кілька місяців не отримають пенсій з інвалідності. Аби підтвердити свій статус, поранені бійці мають періодично проходити медобстеження спеціальної комісії, проте вже кілька місяців лікарі її переносять. А немає висновків медиків - нема і пенсій.

Голова Центру стверджує: комісію не призначає, бо усі документи бійців вилучила поліція в рамках розслідування кримінальної справи. АТОвці ж впевнені: справи лікарю давно повернули.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...