Снайпер ЗСУ ліквідував знаменитого сепаратиста, екс-активіста "Партії регіонів" (фото)

Екс-регіонал також був відомий під псевдонімом Бен Бондарець, а приєднався до терористів ще в 2014 році.

Фото: "Обозреватель".На Донбасі був ліквідований терорист Роман Бондарець, який раніше входив до складу "Партії регіонів". Про це повідомляє Twitter Інформаційних військ України, передають Патріоти України.

"Колишній "регіонал" Роман Бондарець, який в 2014 році перейшов на бік Росії, був ліквідований українським снайпером", - йдеться в повідомленні в соціальній мережі. Місце ліквідації терориста не уточнюється. Бойовик був убитий 24 грудня.

Згідно з даними проекту "Миротворець", екс-регіонал також був відомий під псевдонімом Бен Бондарець. Був активістом "Партії регіонів". Приєднався до терористів ще в 2014 році. Бондарець є уродженцем Авдіївки.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія не спромоглася скористатись "вікном можливостей" для прориву: Перший транш допомоги США з 61-мільярдного пакету вже вплинув на ситуацію на фронті, - Дикий

неділя, 28 квітень 2024, 2:35

Перші партії поставок з мільярдного траншу 61-мільярдного пакету допомоги США юридично дооформленої у вівторок, 23 квітня, згідно обіцянок американців, вже перетинають кордон України. Хоча допомога фвзично ще не надійшла, Україна змогла збільшити норми...

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...