Сніговий колапс у Києві: Внаслідок погодніх умов у столиці відбувся "фестиваль" ДТП (фото)

В'їзди у столицю заблоковано фурами.

Фото: Главком.Через сильний снігопад у Києві відбулося безліч ДТП. Про це повідомляється на сторінці спільноти Dtp.kiev.ua в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Київ. Сніг. Багато дрібних ДТП. Перемикайтеся на зимовий стиль їзди... Враховуйте, що навколо водії на літній гумі, без досвіду і почуття самозбереження, п'яні і нахабні... Дотримуйтесь правило ДДД - Дай дурневі Дорогу", - сказано в повідомленні.

На площі Перемоги також сталася аварія і утворився затор.

"Подвійне ДТП і велика пробка в Києві на площі Перемоги. Дотримуйтесь зимовий стиль їзди. Чи не виїжджайте без необхідності. Включайте фари. Уникайте непотрібних маневрів", - додали в співтоваристві.

На Повітрофлотському проспекті автомобіль влетів у відбійник через погану видимість.

"У Києві важка транспортна обстановка. ДТП на Повітрофлотському у Жулян: тойота заїхала на відбійник. Фурами заблоковані в'їзди в місто. Затори", - написали в мережі.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не тільки дефіцит боєприпасів: Полковник запасу назвав найбільшу проблему оборонних ліній ЗСУ на фронті

середа, 17 квітень 2024, 0:30

Головною проблемою оборонних ліній ЗСУ є не стільки дефіцит боєприпасів і зброї, як відсутність бійців. Про це сказав полковник запасу та колишній командувач аеромобільних військ України Іван Якубець в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. "Ми з...

Європейське майбутнє України можливе в концепції територіально "великої Болгарії" – сидіти, як миша, під європейським "фінансовим віником", - Олексій Кущ

середа, 17 квітень 2024, 0:15

"Якої Європи ми прагнемо – історичної чи реальної? Багато хто в Україні шукає "Європу, яку колись втратили" і якої більше не існує", - пише економіст Олексій Кущ на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Одні ...