"Спочатку у мене був шок, потім я спробував": Популярний ведучий росТБ розповів, чому вирішив відмовитися від лікування страшної хвороби

За словами Юрія Ніколаєва, з онкологією він зіткнувся ще на початку 2000-х, лікарі діагностували у нього рак кишечника, пізніше, при черговому рецидиві, пухлину виявили в іншому органі.

Фото: 24СМИ.Російський теле-і радіоведучий, народний артист Російської Федерації Юрій Ніколаєв зізнався, що бореться з онкологічним захворюванням, але не силами медиків. Від допомоги лікарів Ніколаєв відмовився, передають Патріоти України з посиланням на "ДНИ.ру".

За словами ведучого, з онкологією він зіткнувся ще на початку 2000-х, лікарі діагностували у нього рак кишечника, пізніше, при черговому рецидиві, пухлину виявили в іншому органі.

"Моя мама померла від раку. Чи пов'язано це з моєї онкологією, я не знаю", - розповів журналістам Ніколаєв.

Подолавши шок від отриманої новини, ведучий все ж відмовився від лікування.

"Спочатку у мене був шок, потім я спробував, і мені вдалося зібратися і направити всі сили на відновлення здоров'я. Життя триває, існують хепі-енди, а ось відчай може погіршити ситуацію", - пояснив Ніколаєв.

Замість запропонованого йому курсу лікування, артист продовжив активний спосіб життя.

"Я повністю виключив можливість паузи. Зараз вже думаю: а чи потрібен був цей героїзм? Здоров'я все-таки має бути на першому місці. При всій моїй любові до професії", - зізнався він.

Наскільки відомо, сьогодні Ніколаєв таки проходить профілактичні огляди, щоб не пропустити черговий рецидив. При цьому він запевнив ЗМІ, що якщо у лікарів з'явиться хоч найменша підозра, він почне лікування.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...