Спонсорувати окупанта? "Нафтогаз" збирається відновити закупівлю газу в РФ

У "Нафтогазі" вважають позитивним аспектом зобов'язання «Газпрому» продавати газ за ціною нижчою за європейську.

Фото: Цензор.НЕТ.Ціна газу від російської компанії «Газпром», відповідно до зобов'язань за рішенням Стокгольмського арбітражу, є привабливою. І в цьому році Україна повинна відновити імпорт мінімальних обсягів російського газу, повідомив на прес-конференції глава Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» Андрій Коболєв, передають Патріоти України.

«З цього року нам необхідно буде вибирати мінімальні обсяги... Ми в «Нафтогазі» не вважаємо це негативним аспектом. Зобов'язання «Газпрому» продавати нам 5 млрд куб. м за ціною нижчою за європейську є позитивним аспектом з точки зору як «Нафтогазу», так і споживача», - сказав Коболєв.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...