Справа "литовських блях": Україна звернулась до Литви за допомогою в розслідуванні

Литовські колеги по запиту української сторони почали розслідування відносно законності ввезення та використання на території України транспортних засобів, зареєстрованих на території Литви.
Фото: УНІАН.Державна фіскальна служба України та митні органи Литви почали спільне розслідування законності перебування в Україні автомобілів з литовської реєстрацією. Про це йшлося зустрічі в.о. голови ДФС Мирослава Продана з гендиректором Митного департаменту при Мінфіні Литви Арунасом Адоменасом у Вільнюсі, передає прес-служба ДФС, передають Патріоти України.

На думку Продана, співпраця між Україною і Литвою в митній сфері розвивається в перспективному напрямку, зокрема, в сферах міжнародної технічної допомоги та протидії митним правопорушенням.

У ДФС повідомили, що литовські колеги по запиту української сторони почали розслідування відносно законності ввезення та використання на території України транспортних засобів, зареєстрованих на території Литви.

За офіційними даними митних органів, на 1 листопада на території України знаходиться понад 59 тис транспортних засобів з литовської реєстрацією. 44,6 тис з них знаходяться в режимі тимчасового ввезення.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...

Увели з-під носу у Росії: Україна може отримати десятки МіГів та СУшок, продані з арсеналів Казахстану. Військовий експерт розповів, як це допоможе авіації ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 0:55

Повітряні сили України можуть отримати 81 радянський літак, серед яких Су-24, МіГ-23, МіГ-27 та МіГ-29. Вся ця техніка була виставлена на продаж Казахстаном восени 2023 року та придбана одним покупцем. Щоправда, є один нюанс – усі вони небоєздатні, але...