Спрогнозовано події, які можуть змінити світову та українську геополітичну реальність у 2018 році

У наступному році в світі відбудеться низка подій, які можуть зруйнувати старі і створити нові союзи.

Фото: spurwingcomms.com.У наступному році в світі відбудеться низка подій, які можуть зруйнувати старі і створити нові союзи і змінити світову геополітичну реальність. Їх перелік публікує "КП в Україні", передають Патріоти України.

1. 18 березня 2018 року пройдуть вибори президента Росії. Незважаючи на їхню соціальну значимість, інтриги не буде ніякої: результати заздалегідь відомі - у Володимира Путіна немає ніяких реальних конкурентів.

"Перемога Володимира Путіна збереже в світовій політиці напруженість, викликану протистоянням Росії з США і Євросоюзом. Хоча, з іншого боку, світові експерти і політики не виключають, що після президентських виборів може щось змінитися у процесі врегулювання кризи на Донбасі", - зазначає видання.

2. Навесні 2018 року стартує президентська кампанія в Україні. Вибори глави держави мають відбутися 31 березня 2019 року.

У наступному році також стартує виборча кампанія з виборів до Верховної Ради, які відбудуться 27 жовтня 2019 року.

3. Ситуація із Північною Кореєю може загостритися. "Всі спроби США налякати і змусити Пхеньян відмовитися від ядерної програми завершуються безрезультатно. Північна Корея вже має ракети-носії, здатні досягти якщо не берегів США, то їхній володінь у Тихому океані. На позицію Кім Чен Ина впливає негласна підтримка Китаю і Росії. Руки США пов'язує і Євросоюз, який також категорично проти силового шляху вирішення проблеми", - йдеться у публікації.

4. Урядова криза в Німеччині. Парламентські вибори в Німеччині так і не привели до формування нового уряду. Якщо навіть переговори Християнсько-демократичного союзу і Соціал-демократичної партії про формування великої коаліції закінчаться успішно, це відбудеться не раніше весни 2018 року.

5. Наступний рік може стати роком вирішення проблеми введення миротворчого контингенту на Донбас. У ньому зацікавлені всі сторони конфлікту і переговорного процесу - є російська резолюція в ООН і український варіант, який підтримують США і Євросоюз.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Проблема, що зростає": Що довше Україна тягне з мобілізацією, то менш імовірним стає контрнаступ, - The Washington Post

неділя, 28 квітень 2024, 13:28

Довгоочікуване отримання допомоги від США допоможе Україні зупинити наступ Росії найближчими місяцями, але гостра нестача військ і перевага Москви у вогневій потужності означають, що Київ навряд чи зможе піти в наступ щонайменше до 2025 року. Про це пи...

Пропагандисти Кремля вигадали фейк про наркокур'єра для тероборонців із Харківщини

неділя, 28 квітень 2024, 12:59

У російських Telegram-каналах розповсюджують неправдиву інформацію про те, що у Харкові затримали наркокур'єра, який нібито постачав наркотики бійцям 113-ї окремої бригади територіальної оборони. Пропагандисти стверджують, що слідчі тривалий час намага...