"Стала тигрицею": Луценко розповів про депутатство та "пластику" дружини (відео)

Також генпрокруор поділився почуттями до своєї дружини і повагу за те, що вона прийшла в політику.
Фото: news.online.ua.Генпрокурор Юрій Луценко поділився подробицями про свою дружину Ірину Луценко, спростував інформацію про її пластику і назвав дружину тигрицею. Про це генпрокурор заявив в інтерв'ю на телеканалі ZIK у програмі Hard з Влащенко, передають Патріоти України.
Розповідь про дружину на 37 хвилині.
Ведуча запитала Луценка, чи подобається йому те, що його дружина пішла в депутати.
Луценко почав свою відповідь здалеку.
"Коли ще я був міністром внутрішніх справ, ми з нею ходили на якусь політичну вечірку, і коли прийшли додому, по-перше, нарізали ковбаси, там це неможливо, а по-друге, вона сказала - таке враження, що там змії діляться отрутою. І ми більше ніколи не ходили", - згадав генпрокурор.
Також генпрокруор розповів про почуття до своєї дружини і повагу за те, що вона прийшла в політику.
"Коли я потрапив до в'язниці, вона взагалі не хотіла спілкуватися з журналістами і телевізором. Вона не вміла цього і не хотіла, але довелося. Я завжди говорив, що раніше я її тільки любив, зараз і люблю, і поважаю, тому що вона стала тигрою (тигрицею - прим. ред.), політиком і продовжує мою лінію", - заявив Луценко.
Генпрокурор розповів, що знає, як його дружину поливають брудом в соцмережах.
"Я знаю, що в мережі її поливають брудом достатньо. Останнє, що мені просто зірвало дах, це те, що вона в Петербурзі робила пластичну операцію. По-перше, вона ніколи не робила ніяких пластик. Вона пережила певну операцію...", - запевнив Луценко.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...