Стало відомо, де бойовики з "ДНР" тримають видатного українського науковця

За даними родичів полоненого, Ігора Козловського тримають у напівзруйнованих бараках, які з настанням холодів стали зовсім непристосовані для людей.

Фото: 112 Канал.Полонений "ДНР" український релігієзнавець Ігор Козловський знаходиться в напівзруйнованому бараку десь на околиці Горлівки (Донецька область). Про це в коментарі "Обозревателю" розповів син вченого Олександр Козловський, передають Патріоти України.

"У нас є інформація приблизно місячної давності. Наш родич був у батька в колонії в Горлівці на побаченні. Умови утримання там не дуже. З настанням холодів приміщення стали зовсім непристосовані для людей. Його тримають десь в напівзруйнованих бараках на околицях Горлівки" , - розповів син вченого.

Нагадаємо, Ігор Козловський - український вчений і громадський діяч, кандидат історичних наук, президент Центру релігієзнавчих досліджень та міжнародних духовних стосунків, керівник Донецького обласного відділення Української асоціації релігієзнавців. Був захоплений терористами в січні 2016 року.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...