Стало відомо про коштовну зброю, котру вилучили у сина Авакова

Правоохоронці вилучили два інкрустованих мечі, цінність яких поки встановлюється.

Фото: vgolos.com.ua.У сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова під час обшуків у справі рюкзаків вилучили два меча. Як повідомляє джерело в правоохоронних органах, особливих цінностей в ході обшуків у Олександра Авакова не виявили, передають Патріоти України з посиланням на Politeka.

Разом з тим, увагу силовиків привернули два інкрустованих мечі, які й було вилучено. Їх цінність вивчається.

У другого фігуранта справи “рюкзаків Авакова“, екс-заступник міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря, вилучені грошові кошти. Також у підозрюваних вилучено мобільні телефони, комп’ютерна техніка та документи.

Нагадаємо, 7 листопада на Авакова-молодшого наділи електронний браслет стеження. Відповідний знімок він опублікував у себе в соцмережі.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія не спромоглася скористатись "вікном можливостей" для прориву: Перший транш допомоги США з 61-мільярдного пакету вже вплинув на ситуацію на фронті, - Дикий

неділя, 28 квітень 2024, 2:35

Перші партії поставок з мільярдного траншу 61-мільярдного пакету допомоги США юридично дооформленої у вівторок, 23 квітня, згідно обіцянок американців, вже перетинають кордон України. Хоча допомога фвзично ще не надійшла, Україна змогла збільшити норми...

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...