Стало відомо про самопочуття госпіталізованого 82-річного російського актора

Валентин Гафт наразі відновлюється після операції та намагається підводитися і потроху пересуватися.

Фото: Свежие новости.Стало відомо про стан здоров'я 82-річного російського актора Валентина Гафта, відомого своєю підтримкою політики президента РФ Володимира Путіна. Артист відновлюється після операції та почувається набагато краще. Про це повідомляє "РИА Новости" з посиланням на колегу Гафта з театру "Современник" Саїда Багова, передають Патріоти України.

"Валентин Йосипович відновлюється після операції, відчуває себе набагато краще. Вже встає і потроху ходить", - розповів Багів.

"І ми навіть з ним намагаємося репетирувати, але поки для остаточного відновлення після операції Гафт залишається в лікарні", - зазначив він

Минулого тижня Гафт переніс операцію у зв'язку з проблемою з рукою. Деякі ЗМІ повідомляли, що Гафт ліг у лікарню через невдале падіння.

Гафт найбільш відомий ролями дворецького у фільмі "Здрастуйте, я ваша тітка", Сидоріна у стрічці "Гараж", Сатанеєва в "Чародеях" і Воланда в екранізації "Майстра і Маргарити" Юрія Кари (1994 року).

Раніше повідомлялося, що російського актора терміново госпіталізували.

Театр "Сучасник" скасував спектакль за участі актора, який мав відбутися в п'ятницю, 15 грудня. На сайті театру відзначається, що постановка "Поки існує простір" переноситься на 5 лютого 2018 року.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...