"Стало відомо, скільки заробляє Майкл Щур": "Порохобот" накинувся на журналіста

На переконання автора, той хто крититично ставиться до влади мусить бути годим і босим, як "церковний щур"?

Фото: YouTube.8 листопада Наглядова рада НСТУ вирішила виплатити членам правління НСТУ премії в розмірі трьох посадових окладів, то є 172 800 гривень. Премії отримали Роман Вінтон (телевізійний псевдонім Майкл Щур), Микола Чернотицький, Родіон Никоненко, Юрій Макаров, Інна Гребенюк, Олександра Кольцова. Голова правління НСТУ Зураб Аласанія також отримав премію в розмірі трьох посадових окладів, в його випадку це 230 400 гривень. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на replya.net.

Як пише в своєму блозі український блогер Богдан Карпенко, цікаво було б дізнатися, що Майкл Щур за свою медійну діяльність ще й в НСТУ премію в 172 000 гривен отримав. Займаєшся тим, що під гумор маніпуляціями накидаєшся на владу під час агресії РФ - отримуєш премію в НСТУ 172800 грн при зарплаті 57600 грн.
Богдан Карпенко відзначає, займаєшся спростуванням фейків і маніпуляцій - отримуєш звання «бот Банковій», цькування в свою сторону від «ботоферми» запоребріка, загрози від «зрадофілов», і купу розповідей про те, що тебе фінансують в БПП. «Дійсно, колись можна буде написати цілу книгу про те, як Україна все робила для того, щоб програти в інформаційній війні, але все-таки вистояла в ній», - резюмував блогер.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

Жодного разу не чула в Харкові розмов про "мир за всяку ціну" чи іншу схожу х*рню з кремлівських методичок, - журналістка

середа, 24 квітень 2024, 0:00

"Виродки кинули бомбу в телевежу. Харків облетіло відео, як падає верхівка величезної вежі. Загиблих і поранених немає, пише канал мера. Це добре", - пише харківська журналістка Ганна Гін на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти Укра...