Старанно виконує директиви Москви: Подруга Путіна взяла курс на розвал ЄС

Нахабні дії Кремля по розкачці ЄС вже викликали гостре роздратування в політикумі ряду держав союзу. Розробляється план "гібридних" заходів у відповідь.

Фото: RFI.Лідер французької ультраправої партії "Національний фронт" Марін Ле Пен заявила, що Європейський Союз "втрачає дихання" і прийшла пора зруйнувати його зсередини. Про це повідомляють РИА Новости, передають Патріоти України.

"Євросоюз втрачає дихання. Я сподіваюся, що ми скинемо ЄС зсередини. Ми повинні вести себе як завойовники", - проголосила Ле Пен.
Вона додала, що Євросоюз - це катастрофічний інститут, через який європейський континент рухається до своєї загибелі.
"Європейські народи повинні звільнитися від кайданів ЄС", - підкреслила Ле Пен.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...