"Старий мерин" знов був недипломатичним: У Лаврова істерика через зрив зустрічі Путіна та Трампа

Диломат зазначив, що зустріч не відбулась через "американських чинуш".

Фото: Радіо Свобода.Зустріч президента РФ Володимира Путіна і лідера США Дональда Трампа у В'єтнамі на саміті країн Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва не відбулася через "американських чинуш". Про це заявив міністр закордонних справ Росії Лавров, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

"Звертайтеся до американців. Ми чули заяву Трампа, що він хоче зустрітися із Путіним. Що на це кажуть інші його "чинуші", я не знаю, питайте у них", - сказав Лавров в ефірі одного з російських пропагандистських телеканалів.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Точаться запеклі бої: Окупанти можуть взяти Часів Яр у лещата, на фронті серйозні загрози, - експерти

понеділок, 29 квітень 2024, 5:58

Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що російські сили продовжують наступальні операції в районі Часового Яру Донецької області. Ворог може спробувати обійти місто й створити умови для оперативного оточення, передають Патріоти України. У ново...

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...