"Столичному "вбивці за кермом" оголосили про підозру": Прокуратура вимагає тримання чоловіка під вартою (відео)

Крім того, зазначається, що на момент вчинення ДТП водій перебував у стані алкогольного сп'яніння.
Фото: Главком.

Підготовлено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За погодженням прокуратури міста Києва повідомлено про підозру 35-річному винуватцю дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на вул. Стеценка, внаслідок якої загинула одна людина. Повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва, передають Патріоти України.

"Наразі водія «Мазда-7», який за попередньою інформацію на момент вчинення ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння, затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тяжкі тілесні ушкодження). Прокуратурою міста підготовлено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство триває", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що напередодні перебуваючи за кермом автомобіля «Мазда-7», 35-річний провідний спеціаліст – адміністратор в регіональному сервісному центрі МВС України не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з автомобілем марки «Міцубісі» та з автомобілем «Нісан». В результаті ДТП від отриманих тілесних ушкоджень пасажир автомобіля «Міцубісі» загинув на місці пригоди, а 62-річного водія іномарки доставлено до КМКЛ № 17 для надання медичної допомоги.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...