"Страхи виправдані та надумані": Як поводитиме себе електромобіль після морозної ночі під відкритим небом (фото, відео)

Норвежець залишив електрокроссовер Tesla Model X на ніч на вулиці.

Фото: Драйв.Автомобілісти нерідко побоюються брати електромобілі, бо не знають як подібний транспортний засіб поведе себе в мороз, пише Telegram-канал Ілон Маск, передають Патріоти України.

Але, до прикладу, є досвід Норвегії, де частка електрокарів серед усіх проданих нових авто перевищує 30%.

Так, норвезький блогер Бйорн Ніланд вирішив показати, як поведе себе електромобіль у мороз.

Бйорн залишив електрокроссовер Tesla Model X на ніч на вулиці.

На ранок авто покрилося крижаною кіркою і блогеер вирішив протестувати його, не прогріваючи попередньо. Водійські двері примерзли і не відразу відкрилася, та й дзеркала заднього виду відмовлялися працювати.

Втім, такі проблеми в холодну погоду властиві і авто з ДВС. Більшість систем працювали справно, навіть двері крила сокола не спричинили нарікань.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Росії не потрібно готуватися після війни в Україні", - естонський командувач

четвер, 18 квітень 2024, 23:00

Росії не потрібно готуватися протягом трьох років після війни в Україні, і у разі нападу Естонія зможе відбити ворога. Про це сказав глава Сил оборони Естонії генерал Мартін Херем, передають Патріоти України з посиланням на видання ERR.ee. . "На даний ...

"Вчора він з "учебки", сьогодні 200-й...": Окупант розповів, чому не варто їхати до України, щоб заробити (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 22:52

"Свідомий" росіянин вирішив розповісти своїм співгромадянам, що не варто їхати на фронт, аби заробити грошей. Мовляв, усе може закінчитися у перший же день. Відеозвернення росіянина опублікував журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, перед...