Страшне самогубство: У Києві хлопець викинувся з 16-ти поверхового будинку (фото 16+)

Хлопець викинувся з вікна 16-поверхівки, а труп виявили прямо біля входу у під'їзд.

Фото: Інформатор.Пізно вночі 23 січня у Деснянському районі Києва хлопець викинувся з вікна 16-поверхівки. Попередня причина смерті - самогубство. Труп хлопця виявили прямо біля входу в третій під'їзд на вулиці Радунська, 18а. Про це Інформатор повідомляє з місця події, передають Патріоти України.

Про те, що сталося лікарям швидкої допомоги повідомили батьки загиблого. Саме вони і викликали на місце інциденту поліцію і слідчо-оперативну групу. За повідомленням правоохоронців, дані про загиблого в даний момент уточнюються. Поліція спілкується з родичами хлопця в їх квартирі.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...