"Стріляємо по щурах": На Київщині невідомі шкуродери розстрілюють притулок для тварин (фото)

Після чергового такого обстрілу, у дві собаки були побиті, також їм вибили очі.

Фото: about-dogs.ru.Впродовж останнього місяця під притулок SOS Animal 4 рази приїжджали невідомі на білому мікроавтобусі та влаштовували стрілянину з рушниць. Про це повідомляє "Київ ДТП", передають Патріоти України.

Після чергового такого обстрілу, двох собак знайшли в жахливому стані. В обох були вибиті очі, собаки були побиті. Наразі вони на лікуванні.

На запитання "Що ви робите?", відповідали: "Стріляємо по щурах", – пояснили утримувачі притулку в Пирогові.

Окрім того у притулку зазначили, що так само, приїжджають ще машини марок Opel темно-бордового кольору та BMW на польській реєстрації.

На автомобілях вмикають фари і починається стрілянина в 10 кроках від дверей притулку.Регулярно на ці дії викликаємо поліцію, але на місце пригоди вона так і не доїжджає. Написані заяви у відділення поліції, – зазначили у притулку.

Окрім того у повідомленні мовиться, що забудовники уже кілька разів привозили купи глини на дорогу перед підйомом до притулку, щоб завалити в'їзд.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...